Over ons

Automotive-Venray is opgericht in 2020 met als doel inkoop & verkoop van gebruikte auto’s. Hierin streven wij erna om altijd de beste deal te maken, d.w.z., een scherpe prijs tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.  

Wij zullen altijd ons best doen voor de klant om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen, zo kunnen gebruikte auto’s ten alle tijden worden geleverd met een nieuwe onderhoudsbeurt, nieuwe banden, set velgen, apk en/of een onafhankelijke keuring.  

Auto’s van maximaal 12 jaar en maximaal 200.000 km op de teller kunnen in overleg worden voorzien van een garantietermijn van 6,12 of 24 maanden. Deze garantiepolis wordt afgesloten bij Autotrust.nl, met deze polis bent u niet afhankelijk van de dealer of leverancier en kunt u bij vrijwel alle garages binnen Nederland terecht als u aanspraak wil maken op garantie of reparatie. U hoeft dan niet speciaal terug te keren naar de dealer of leverancier waar u de auto gekocht heeft.  

Hulp nodig bij invoeren of transporteren van uw voertuig vanuit Europa naar Nederland? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen, met onze ruime kennis binnen Europa en het invoeren en transporteren van voertuigen zit u bij ons altijd goed! Wij beschikken over de nieuwste materialen om uw voertuig veilig en verantwoord op te halen.  

Nieuwsgierig geworden?  

Of andere wensen … neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. 

Mogelijk gemaakt door Mobilox